Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Frissítő készlet Thetford kazettás WC-hez

Frissítő készlet Thetford kazettás WC-hez

Az évek elteltével a lakókocsi és lakóautó WC sem tud ellenállni a használat okozta kellemtlen következményeknek. Akár az idő múlása, akár egy használt lakójármű vásárlása miatt válik aktuálissá a toalett higiénia megújítása, ebben a Thetford Fresh-up szet jelenti a megoldást. A normál használaton túl a higiénia is megköveteli a megfrissült tisztaságot! A Thetford Fresh-up szet tartalmaz egy teljesen új szennyvíz-kazettát és egy szintén gyári új ülőkét a hozzá tartozó fedéllel. A régebbi kazettákkal szemben a frissítő készlet már kerekes gyűjtőtartályt biztosít a felhasználónak. Ezáltal könnyebb és egyszerűbb elvinni a tartályt a gyűjtőhelyre. A mozgatófület kihúzva végig el lehet keréken húzni a készüléket, sokkal kisebb erőfeszítéssel és higiénikusabb feltételek mellett.

Amennyiben  a régebbi kivitelben még a kerekek nélküli kazetta volt, az új gördíthető változat teljes mértékben csereszabatos, átalakítás nélkül beilleszthető a toalettházba. Fontos azonban, hogy helyesen határozzuk meg a WC típusát, mert a kazetták ennek megfelelő kialakításúak. Egy másik típus kazettáját csak a típusnak megfelelő kazettával lehet helyettesíteni. Az elfordítható ülőrészű toelettek esetében is minden változatnak megvan a saját kialakítású gyűjtőtartálya, sőt az ülőpados kivitelek (C2, C3, C4, C400-as és C500-as típuscsaládok esetében vigyázni kell a megfelelő oldali tartály meghatározására. A C2, C3, C4 modellek esetében a balos és jobbos kazettaházak különböznek egymástól, nem felcserélhetőek.

A jobbos-balos oldal eldöntése az ülőpozíció alapján történik: a kazettaajtó jobbra vagy balra került beépítésre! A toalett típusát a megjelenésen kívül a kazetta kihúzásakor oldandó kar alatti címke felirata is beazonosítja! A megfelelő Fresh-up készlet kiválasztásakor tehát erre kell figyelemmel lenni! Két lakókocsi márka esetében a Hobby és a Fendt modelleknél márkaspecifikus Fresh-up szetre van szükség, amennyiben a járműbe a C500-as WC modellt építették be.

...És akkor mi legyen a régi kazettával, ha az még egyébként használható? Egy alapos tisztítás után az is jól jöhet, amikor az éjszaka közepén megtelik a behelyezett kazetta és nincs lehetőség elvinni az ürítőhelyre! Egy mozdulattal visszatehető a régi tartály, és reggel, nyugodtabb körülmények között mindkettőt el lehet vinni a kiürítéshez.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szobai WC