Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Visszavásárlás

Tisztelt Vásárló!

A hordozható szobai WC termékeinkre visszavásárlási garanciát vállalunk az alábbi feltételek szerint:

vásárlástól számított tizennégy napig az interneten megvásárolt terméket törvényi kötelezettségünk visszavenni, és a termék árát teljes egészében visszatéríteni (ez a posta-, illetve szállítási költséget nem foglalja magában). Ez vonatkozik minden termékre, amit internetes áruházunkban vásároltak. Az eredetileg kiállított számla a végösszege szerint (csomagolási, postai- és/vagy szállítási díj nélkül) jóváírásra és visszatérítésre kerül (postai vagy banki utalással).

A visszavásárlást teljes egészében a Budapest XXII., Nagytétény-Diósárok, Bartók B. út 138. szám alatti telephelyünkön vagy postai úton lehet lebonyolítani. Amennyiben

  • a termék bontatlan, eredeti csomagolásban van, és a vásárlás időpontjától számított törvényi előírásban megszabott határidőn belül juttatják vissza.
  • A vásárló természetes személy, cég vagy vállalkozás esetében - adószámos vásárlás - eltérő szabályozás érvényes, visszavásárlás nem lehetséges.
  • Portót, postaköltséget nem térítünk (kérjük a vásárló bankszámla számát vagy a postautalványba írandó címet megadni).
  • Fenntartjuk a jogot, hogy amennyiben hitelt érdemlően nem igazolható, hogy az adott berendezést nálunk vásárolták, akkor a visszavásárlást megtagadjuk.
  • Higiéniai szempontból kiemelt terméknél (toalett) egyértelmű a csomagolás felbontatlan állapota.
  • Az ismertetett feltételeinken túl, illetve a berendezés állapotának felmérésével kapcsolatban minden jogi út kizárva.

A fentiekben ismertetett feltételek, önkéntes vállaláson alapuló része visszavonásig érvényes, és fenntartjuk a jogot, hogy külön indoklás nélkül ezt az önkéntes kötelezettségünket bármikor (egyetemlegesen) visszavonjuk!

Budapest, 2016. december 31.

Rendezés: