Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Segítség

Kedves Érdeklődő!

Az oldal használata rendkívül egyszerű, úgy alakítottuk ki, hogy ne kelljen komoly informatikai ismeretekkel rendelkeznie a tájékoztató és áruismertető oldalak kezeléséhez!

A legfontosabb tudnivalók:

Önnek nem kell bejelentkeznie, vagy saját adatait megadnia, amíg csak tájékozódni szeretne termékeinkről! Sőt! Még ki is választhatja az Ön számára érdekes terméket, és megismerheti a részleteket, ez nem jár semmiféle kötelezettséggel!

Az árak megtekintéséhez és a termékek megrendeléséhez azonban be kell jelentkeznie! A regisztrált adatairól a későbbiekben bármikor szabadon rendelkezhet (akár töröltetheti is azokat). Tájékozódhat például az esetleges szállítási és utánvételi költségről (ha van).

Tájékoztató levelet csak abban az esetben kap tőlünk, ha feliratkozott a hírlevél címlistára, ahonnan szintén bármikor töröltetheti az adatait.

A megrendelés elküldése nem jár átvételi kötelezettséggel, azonban fenntartjuk a jogot, hogy visszaélés gyanúja esetén a regisztrációját egyoldalúan töröljük.

A termékek között találhat higiéniai szempontból védett terméket, amelynek a visszaküldésére - illetve a vásárlástól elállásra - nincs lehetőség, amennyiben a zárócsomagolást felbontotta (nyilván Ön sem venne olyan egészségügyi berendezést, amit más esetleg már használt). Hasonlóképpen nem küldhető vissza a felbontott csomagolású kemikália, mert annak esetlegesen megváltozott összetételét és/vagy mennyiségét nem áll módunkban ellenőrizni! Felhívjuk a figyelmet, hogy minden ilyen jellegű termékünk a háztartásban is felhasználható!

Az interneten keresztül történő vásárlás részletes jogi szabályozását megtalálja az oldalunkon!

Amennyiben pedig további kérdéseket szeretne feltenni, vagy a hagyományos módon szóbeli felvilágosításra van szüksége, hívjon bennünket telefonon, szívesen fogadjuk hívását (munkanapokon 8-16h között), vagy küldjön e-mailt, amit a lehető leghamarabb megválaszolunk! Ide kattintva a szerviz elérhetőségét találja meg.

Rendezés: