Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vélemények

Köszönjük a hozzánk eljuttatott véleményeket. A "Gyakori kérdések" menüpont alatt válaszolunk minden olyan felvetésre, ami valamilyen formában kérdést tartalmaz. Amennyiben ott mégsem talál kielégítő választ, tekintse meg részletes tanácsainkat a választáshoz vagy kérjük írja meg észrevételeit a thetford.hu@hotmail.com címen, de azt is nagyon köszönjük, ha telefonon közli véleményét, kérdését. A szélesebb körben figyelemre érdemes visszajelzéseket köszönettel fogadjuk, és minimális moderálással (főként a rövidítés céljából) közzé tesszük az anonimitás biztosításával. (Kivéve, ha valaki írásban hozzájárul teljes nevének közléséhez.) Tekintetel arra, hogy a legtöbb észrevétel már a közösségi oldalakon érkezik, a további válaszokat már a Facebook oldalunkon találják meg.

Hatvanas vagyok, és számtalanszor találkozom a hirdetésükkel. Felháborító, hogy ilyen címmel hirdetnek. Hatvanon túl éljen jobban. ...És ehhez ajánlják a szobavécét. Úgy gondolják, hogy ez nem sérti az emberi méltóságot? Akinek a szobavécére van szüksége, megtalálja magukat e bevezető nélküli is. Mégis hogy gondolják? Hatvanon túl már csak a szoba WC hiányzik a boldogsághoz? Kívánom, hogy éljék ezt meg, és használják a szobavécét már most. Egészségükre!
D.R. e-mail cím 2013. november 8.
Válasz: Sajnálom, hogy egy félreértés miatt ennyire felzaklatta Önt egy hirdetés. A félreértése a szobai WC megítélésében van! Ennek a berendezésnek az előnye számtalan területen jelentkezik. Amire Ön a levele alapján gondol, az az egészségi állapottal lehet összefüggésben, és valószínűleg a hirdetési szöveg további része erre utalhatott. Ezt nem tartom megbélyegzésnek, mint ahogy más sem tekintené annak, ha a szóban forgó terméket ismerné. Noha senki sem gondolja, hogy hatvanon túl csak és kizárólag egy higiénikus szobai WC hiányzik a boldogsághoz, nyilván abban a korosztályban többek számára lehet hasznos a berendezés (az egészségi állapoton kívül a hétvégi telek, kempingezés, szabadidő aktív eltöltése kapcsán is). Kérem, ismerje meg egy kicsit közelebbről a szobai WC alkalmazási területeit és biztos vagyok benne, nem fog úgy tekinteni rá, mint egy korosztály leminősítésére, életvitelének megbélyegzésére: Szobai WC felhasználási területei.

Olvastam az oldalukat, és úgy látom, csak 2-3 fajta WC-jük van, trükkösen azt kínálgatják mindig más és más néven más-más helyre. Felesleges ez a habverés, az egész elférne egy oldalon.
F. László Budapest 2013. szeptember 21.
Válasz: Sőt! Akadnak olyanok, akik 1-2 centiméteres miniatűr könyvbe egy egész regényt képesek beleírni!
A hordozható szobai WC-ékből jelenleg 12 eltérő típusunk létezik, ha a különböző színűeket nem számítjuk. Előbb-utóbb mindenki szembesül olyan élethelyzettel, amikor egy ilyen készülék nagy segítség lenne a számára. Egy-egy típus valóban több célra is alkalmas, és biztos vagyok benne, ha valaki adott célra keres egy szobai WC-ét, az ő számára jó tájékoztatást jelent a lehetséges szempontok csoportosítása.
 
Felhasználás szerinti csoportosítás

Érdeklődni szeretnék, hogy pótalkatrészt lehet-e vásárolni? Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy használtan vettem egy Porta Potti 165 típusú kemping WC-t, aminek az öblítő rendszerét meg kellene javítani.
M-né. A. Andrea 2013. július 21.
Válasz: Egyáltalán nem követett el "hibát", amikor használtan megvásárolta a terméket, hiszen ez a készülék évek múlva is használható, értékálló marad. Legfeljebb az járt el helytelenül, aki például a háztartásban szokásos WC-hez alkalmazott agresszív szereket használt tisztításra, hiszen ez a berendezés nem kerámiából készül (akkor a súlya lényegesen nagyobb lenne). Alkatrészekszerviz

A Porta Potti 165 (Luxe Ivory) szobai wc rendelkezik-e ORKI vagy CE azonosítóval, illetve VTSZ száma gyógyászati segédeszköznek minősül-e?
S. Andrea 2013
. június 20.

Válasz: Évekkel ezelőtt készült a típushoz ORKI bevizsgálás, de tekintettel a termék viszonylag alacsony árára, nem tartottuk szükségesnek, hogy Magyarországon gyógyászati segédeszköznek nyilváníttassuk. Ez egyébként sem lett volna egyszerű, hiszen az élet számos más területén használható, nem csak az egészségügyben. Szobai WC a betegápolásban

Információt szeretnék kérni, hogy milyen kiegészítőkre van szükség, és kb. milyen időközönként van szükség az utánpótlásukra. A lebontószer baktériumölő hatású?
E.K. 2013-2-24

Válasz: Gyakori kérdések

Meg tudják nekem mondani, hogy a lebontószer tartalmaz-e klórt? Mert a feleségemnek klórérzékenysége van, és nem szeretném, ha emiatt kijönne az allergiája.
Z. 2013. február

Válasz: Lebontószer biztonsági adatlap

Ajándékba vittem párom szüleinek, de mire odaértem volna a kisfiam már felavatta az autóban. Annyira rájött a szapora, hogy még megállni is alig volt időnk, nem pedig wc-t keresni!
K.K. Százhalombatta 2012. december

Anyósom eltörte a lábát és 3 hónapig fekvőgipsszel kell megoldani az ellátását. A nála levő wc helyiség mérete és a wc beépítési iránya gyakorlatilag lehetetlenné teszi, hogy azt kinyújtott lábbal lehessen használni. Arra gondoltunk, hogy esetleg a mobil wc megoldás lenne erre az átmeneti időszakra. Kérdésem, hogy ilyen használatra Önök melyik típust ajánlanák? Azt hiszem fontos lenne, hogy minél magasabb legyen a berendezés, mert félek, hogy nem fog tudni alacsonyra leülni.
J. 2012-12-14

Válasz: Magasított hordozható toalettek.

Idős nagymamának szeretnék jó minőségű mobil WC-t vásárolni, a szobájában használná. Kérem segítsenek a megfelelő típus kiválasztásában és a megfelelő fertőtlenítőszerek stb. összeállításában.
F.G. 12-11-29

Válasz: Legkedvezőbb változat kiegészítő vegyszerekkel.

Véletlenszerűen rátaláltam erre a termékre, bár nem kerestem, de megnéztem, mivel érdekelt. Láttam pár terméküket, ami megtetszett, most szeretnék érdeklődni mi a helyzet a hosszútávú üzemeltetéssel? A fekália-tartály tisztán tartására volnék kíváncsi. Kell valamiképpen kimosni, vagy fertőtleníteni? Vagy csak egyszerűen kiöntjük a tartalmát és azt követően már nem foglalkozunk vele?
H.R. 11.26.

Válasz: A következő tisztítószerek bármelyikét nyugodtan alkalmazhatja, hogy vécéje időtálló maradjon!

Szerintem zseniális találmány. Két hete vettük és rendszeres használatban van. Észre se vettük, hogy a kutyus felborította a szobában, és leszedte a fedelét, mert nem szivárgott ki belőle semmi. Hihetetlen!
Zsófi, Bp. 2012, július

Vonatkozó leírás: Szobai toalettek

Köszönettel várjuk a további kérdéseket és hozzászólásokat! Az eddigi kérdésekre választ találhat a "Gyakori kérdések" címszó alatt! 

Rendezés: