Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

THETFORD tippek

Egzotikus ételek egy lakójárműben?

Kempingezés alatt kevesen szeretnek sok időt tölteni a konyhában, de mindenkinek fontos, hogy finom és tápláló étkeket fogyaszthasson. Ha az ember figyelmet fordít a gasztronómiai élményekre, a nyaralás és pihenés minősége is magasabb értéket képvisel. Ezt segítendő, az alábbiakban négy receptet ajánlunk, kifejezetten a lakójárművek konyhájába.

Frissítő készlet Thetford kazettás WC-hez

Az évek elteltével a lakókocsi és lakóautó WC sem tud ellenállni a használat okozta kellemtlen következményeknek. Akár az idő múlása, akár egy használt lakójármű vásárlása miatt válik aktuálissá a toalett higiénia megújítása, ebben a Thetford Fresh-up szet jelenti a megoldást. A normál használaton túl a higiénia is megköveteli a megfrissült tisztaságot! A Thetford Fresh-up szet tartalmaz egy teljesen új szennyvíz-kazettát és egy szintén gyári új ülőkét a hozzá tartozó fedéllel. A régebbi kazettákkal szemben a frissítő készlet már kerekes gyűjtőtartályt biztosít a felhasználónak. Ezáltal könnyebb és egyszerűbb elvinni a tartályt a gyűjtőhelyre. A mozgatófület kihúzva végig el lehet keréken húzni a készüléket, sokkal kisebb erőfeszítéssel és higiénikusabb feltételek mellett.

Hasznos tipp a szennyvíztartály-tisztítókról

A tavaszhoz közeledve egyre időszerűbbé válik a szürke vízrendszer tisztítása vagy elemeinek cseréje.

Az angolból származó meghatározás megkülönbözteti a black vagy a grey water megnevezést. A magyarba átvett tükörfordítás révén szürke, illetve fekete jelzővel különböztetik meg az általános szennyvizet, amely nem a toalett használat során keletkezett a WC öblítés következtében létrejövő "durvább" szennyvíztől, amelynek az ártalmatlanítása gondosabb eljárást igényel. Legyen szó a hordozható toalettek vagy a kazettás vécék emésztőtartályáról, a lakójárművek, illetve tiny/mobilházakba szerelt szennyvíztartályokról, a higiénia megköveteli, hogy használattól függően évente, félévente átfogó módon kitakarítsuk a tartály belsejét, illetve a csöveket. Egyszerűbb és kényelmesebb most, mint tavasszal, főleg, ha lakójárműről vagy hétvégi házról van szó.

Ismerje meg a Thetford két szennyvíztartály tisztítóját, mellyel hatékonyan tisztíthatja a szürke víz tartályait és csőrendszereit!

Ajándékba szoba WC? Ki hallott már ilyet?
Kattintson a képre, és nézze meg mennyire sokoldalú a egy ilyen szobai WC!Először is tisztázzunk egy előítéletet! A szobai WC-ről sokaknak a betegszobák rossz hangulatú, egyszerű vödrös vagy székes WC-je jut az eszébe.

A THETFORD Porta Potti berendezés viszont ennél lényegesen többet jelent használójának!

Ez a higiénikus és szagtalan hordozható WC nagyon jó szolgálatot tehet a betegápolásban, az idősek életminőségének javításában is, de bizton állíthatjuk, nem született olyan ember, akinek az életében nem fordult még elő az a helyzet, amikor egy szobai WC nagyon jól jött volna! És most itt ne a "szorult" pillanatokra, hanem inkább praktikus szempontokra gondoljon (csőtörés, fürdőszoba átépítés, hétvégi ház berendezés, kempingezés, kirándulás, gyengélkedés, otthoni WC előtt várakozás... stb.)!

Melyiket válasszam?
THETFORD szobai mobil WC modellcsaládok mindegyik típusára jellemző tulajdonságok:Az ülőke és a fedél egy mozdulattal levehető, ezáltal a berendezés rendkívül könnyen tisztán tartható, higiénikusan kezelhető. Igény esetén ezek a részek külön meg is rendelhetőek, folyamatosan frissen tartva a berendezés állapotát.

Szabadalmaztatott megoldás a fekália-tartály kiöntőcsöve, amely kihajtható a tartályról, és egy külön levegőztető gomb megnyomásával a tartály kiürítése freccsenés mentesen történhet.

A 2013-tól gyártott modellek mindegyike már erős, nagy szilárdságú, kifejezetten bőrbarát műanyagból készül. Egyszerűen tisztán tartható, kezelése higiénikusan végezhető!
Idősgondozásban a szoba WC szerepe
Az idős emberek gondozása különösen alapos odafigyelést igényel. Gyakran hárítják azoknak a kényelmi berendezéseknek a használatát is, amelyek megkönnyítenék és emberibbé tennék hétköznapjaikat. Pedig nem mindegy, hogyan telik az éjszaka. Esetleg többször ki kell menni éjjel, amivel a saját nyugalmukat éppúgy tönkretehetik, mint mások pihenését.
Egy idős ember számára kellemetlen mások terhére lenni, és saját önbecsülésének is fontos, hogy ne szoruljon senki segítségére, hiszen el tudja látni önmagát. Ahogy azonban idővel szükség lehet szemüvegre, kényelmes, csúszásmentes lábbelire, hosszított nyelű cipőkanálra, és még hosszan sorolhatnánk azokat az eszközöket, amelyek fontosak lehetnek bizonyos élethelyzetekben, meg kell keresni az életminőséget javító egyéb kiegészítőket is. Például már létezik olyan higiénikus, kulturált szobai WC, amely teljesen szagmentesen zárt, könnyen kezelhető és hosszú élettartamú!