Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Fizetés, szállítás

Belföldi szállítási díjszabás

Várható belföldi szállítási költségek

A szállítási költség ajánlat az alapdíjra értendő, nem érvényes a feláras csomagokra (például idő-garantált, túlméretes...stb.). A kosárra kattintva megtekintheti mi az a bruttó értékhatár, ami feletti vásárlások alkalmával a szállítási költséget az említett feltételek teljesülése esetén átvállaljuk (például, ha a megrendelés elküldése nem lehetséges egy csomagban, illetve túlméretes...stb. akkor az így jelentkező többlet díj felszámításra kerül). Erről a megemelkedett költségről a címzettet még a küldemény indítása előtt értesítjük, aki ennek ismeretében jogosult elállni a megrendeléstől.
Amennyiben a kézbesítés a címzett hibájából meghiúsul, a megismételt küldés már az alábbi függelékben mellékelt tájékoztató jellegű MPL díjszabás szerint történik! A vásárlói ajánlatkérés alapján külön írásban vagy szóban megrendelt termékek szállítási költsége kizárólag az írásbeli visszaigazolásban szereplő feltételekkel érvényes, az ilyen megrendelés nem tartozik a webáruházban leadott megrendelések körébe! Webáruházi megrendelésnek kizárólag az oldalon indított és az ott visszaigazolásig végigvitt folyamat számít. Jelenleg választható szállítási formák:

  •  Személyes átvétel (1224 Budapest XXII. kerület, Bartók Béla út 138.) ingyenes
  •  A kosár menüpontban megjelenő megrendelési érték (áruérték postaköltség nélkül) felett ingyenes:
  •  Házhoz szállítás MPL futárszolgálattal (postai utánvéttel is)
  •  Legkedvezőbb ajánlatunk MPL Postán maradó szállítás (postai utánvéttel is)
  •  MPL Posta Pont-ra történő szállítás.

Köszönjük, hogy megtekintette ajánlatunkat, reméljük ezzel tovább erősíthettük az internetes vásárlásokba vetett bizalmát!