Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Áttekintő

2023. 11. 09. 23:59:00
Egzotikus ételek egy lakójárműben?

Kempingezés alatt kevesen szeretnek sok időt tölteni a konyhában, de mindenkinek fontos, hogy finom és tápláló étkeket fogyaszthasson. Ha az ember figyelmet fordít a gasztronómiai élményekre, a nyaralás és pihenés minősége is magasabb értéket képvisel. Ezt segítendő, az alábbiakban négy receptet ajánlunk, kifejezetten a lakójárművek konyhájába.

2023. 09. 16. 13:42:30
PowerPods a lebontószer ereje

A szobai toalettek, a kemping WC-k és a beépíthető kazettás toalettek higiénikus használatához ajánlott a hatékony lebontószerek alkalmazása. Funkciójuk többszörös:

  • szagközömbösítő hatás
  • a fekália tartály tartalmának lebontása
  • kíméletes a tömítő és szigetelő elemekhez
  • csökkenti a kellemetlen gázképződést
  • könnyen kezelhetővé teszi az ürítési/kiöntési folyamatot
  • segíti a tartály tisztán tartását.

A hordozható toalettek közel félévszázados múltját végigkísérte a gyártó/feltaláló THETFORD innovatív munkája a mind hatékonyabb és takarékosabb lebontószerek fejlesztésében. A sikert számos elismerő díj és a vásárlók körében a kedvező megítélés bizonyítja. Most a korszerű pod formában készült változatot mutatjuk be.

2022. 11. 11. 11:00:50
50 év dióhéjban

Minden az Egyesült Államokban kezdődött az 1960-as évek elején, amikor Frank Sargent feltalálta a kemping WC-t, amely a világhírű Porta Potti alapja. A Thetford a hordozható toalettek specialistájaként 50 évvel ezelőtt megvetette a lábát Európában. Az európai központ 1973 óta a hollandiai Etten-Leur városában található, amely 2021 végére a globális koordinációs központtá vált. Etten-Leur ad otthont a Thetford Európai Elosztó Központjának, valamint a hűtőszekrények, kazettás WC-k, szervizajtók, valamint WC- és karbantartó adalékok gyártóüzemének.