Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Melyiket válasszam?

Melyiket válasszam?
THETFORD szobai mobil WC modellcsaládok mindegyik típusára jellemző tulajdonságok:Az ülőke és a fedél egy mozdulattal levehető, ezáltal a berendezés rendkívül könnyen tisztán tartható, higiénikusan kezelhető. Igény esetén ezek a részek külön meg is rendelhetőek, folyamatosan frissen tartva a berendezés állapotát.

Szabadalmaztatott megoldás a fekália-tartály kiöntőcsöve, amely kihajtható a tartályról, és egy külön levegőztető gomb megnyomásával a tartály kiürítése freccsenés mentesen történhet.

A 2013-tól gyártott modellek mindegyike már erős, nagy szilárdságú, kifejezetten bőrbarát műanyagból készül. Egyszerűen tisztán tartható, kezelése higiénikusan végezhető!
Tipikusan THETFORD megoldás a tartály szélén kialakított erős fogantyú, ezáltal a berendezés szag- és szivárgásmentesen szállítható az ürítőhelyre.
THETFORD szobai WC három év garanciával kapható, amely az anyag és gyártáshibákra terjed ki. A berendezések élettartama ettől lényegesen hosszabb, gondos karbantartás esetén akár évtizedekre kiterjedhet.
Az összes THETFORD Porta Potti szobai mobil WC típus megtalálható az alábbi listában. Itt könnyen kiválaszthatja azt a modellt, amelyik a legjobban megfelel az adott alkalmazási környezetben. A képekre kattintva eljuthat a részletes, fényképpel illusztrált leírásig, ahol meg is rendelheti az adott terméket! Az alábbiakban találhat egy részletes összehasonlító táblázatot:
THETFORD Porta Potti modellcsaládok *
Felszereltség Qube
 145
Qube
165
Qube 165 Luxe Qube 335 Marine Qube
345
Qube
 365
Excellence Excellence Marine Excellence Elektrik
Ülőfelület magasság (mm) 324 408 408 308 324 408 443 443 443
Fekália-tartály űrmérete (liter) 12 21 21 10 12 21 21 21 21
Fekália-tartály szintjelző --- --- igen igen igen igen igen igen igen
Öblítő-tartály űrmérete (liter) 15 15 15 10 15 15 15 15 15
Öblítő-tartály szintjelző --- --- --- --- --- --- igen igen igen
Öblítő
vízpumpa
harmonika-pumpás harmonika-pumpás harmonika-pumpás dugattyú-pumpás dugattyú-pumpás dugattyú-pumpás dugattyú-pumpás dugattyú-pumpás elektromos pumpás
Üres tömege (kg) 3,6 3,9 3,9 3,3 3,8 4,0 5,3 5,3 5,5
Kezelőszerv burkolat --- --- --- --- --- --- igen igen igen
Vízbeöntő adapter --- --- --- --- --- --- igen igen igen
WC-papír tároló --- --- --- --- --- --- igen igen igen
Befoglalóméret ma x szé x mé (mm) 330x383x427 414x383x427 414x383x427 313x342x382 330x383x427 414x383x427 448x388x450 448x388x450 448x388x450
Nyitóretesz mozgatókar elöl elöl elöl elöl elöl elöl oldalt oldalt oldalt
Padlóra rögzítő adapter --- --- --- igen --- --- --- igen ---

* A teljes teherbírásnál csak kisebb mértékben, 120 kg testtömegig javasolt a használata!
  A lebontószer garantálja a készülék kulturált, kellemetlen szagoktól mentes kiürítését!
  Vízben oldódó speciális egészségügyi papír alkalmazása feltétlenül ajánlott!
  A forró víz és az ajánlottól eltérő tisztító/fertőtlenítő szerek károsíthatják a készüléket!

 

Porta Potti Qube 145. Fő jellemzője a kompakt méret. Kisméretű fekália-tartálya miatt a gyengébb fizikummal rendelkezők számára sem jelent nehézséget a kiürítése. A fekália-tartályban nincs külön szintjelző, a telítettség a retesz kinyitásakor látszik. Rendkívül stabil az alacsony kialakítása miatt. Ajánlott gyors megoldásnak csőtörés, átépítés esetére, illetve garázsba, kerti házba kímélendő a lakás tisztaságát. Hosszú autós utaknál nagy segítséget jelenthet, mert kis helyen is elfér, így például közlekedési dugóban vagy a kirándulások alkalmával felnőttnek, gyereknek egyaránt jól jöhet! Nagycsaládok számára a fürdőszoba "reggeli csúcs" áthidalásában is komoly segítség! Szagmentesen záródó és szivárgásmentes kialakítása biztosítja a mobil, helytől független alkalmazást!

 • kézi harmonika-pumpás vízöblítés
 • rejtett tároló két darab 1,5 dl-es lebontószer-palack számára
 • 12 literes fekália- és 15 literes öblítő-tartály
 • ülőfelület magassága 33 cm
 • egy feltöltéshez ajánlott mennyiségek:
  • öblítő-tartályba 15 liter víz és 1,5 dl Rinse illatosító
  • fekália-tartályba 1-2 liter víz és 1 dl Green lebontószer

THETFORD Porta Potti Qube 145 Duo a szobai mobil WC gyártmányok legegyszerűbb kivitele. Ez a Duo WC-magasítóval felszerelt változat rendkívül stabil, a magassága pedig két helyzetbe állítható. A kezelése gyerekjáték, kiemelkedően kedvező ár-érték aránya az egyik legkeresettebb modellé teszi. A teljesen megtelt készülék fekália-tartályának kiürítése sem igényel nagy erőkifejtést. A fekália-tartály telítettsége a csésze alján található retesz nyitásakor ellenőrizhető.

Bőrbarát, erős és rugalmas műanyagból készült. Külön előnye, hogy a fedél és az ülőrész egy mozdulattal levehető, ezáltal a tisztítása rendkívül egyszerű. Igény esetén a testfelülettel érintkező ülőke könnyedén cserélhető. A berendezés tömege a WC-emelő nélkül csupán közel három és fél kg. A Duo WC-emelővel kiegészített változat lehetőséget nyújt a használati körülményekhez megfelelő ülőmagasság beállítására


Porta Potti Qube 165. A hagyományos otthoni WC méretével megegyező a magassága. Nagyméretű fekália-tartályának köszönhetően ritkábban kell kiüríteni. A fekália-tartályban nincs külön szintjelző, a telítettség a retesz kinyitásakor látszik.

Akinek a hagyományos WC használata nem jelent problémát, annak ez a berendezés ideális megoldás lehet sátorban, hétvégi házban, fóliasátorban, kerti házban, vendégszobában, de akár otthon is. Alacsony ára és szagmentesen zárt, vízöblítéses rendszere miatt jóval költséghatékonyabb a vendéglátóhelyek bungalóiban, kis faházaiban, mint egy hagyományos WC kiépítése. Alagsori szinten lévő lakásokban, raktárakban, garázsokban higiénikus, kulturált feltételeket biztosít.

 • kézi harmonika-pumpás vízöblítés
 • rejtett tároló két darab 1,5 dl-es lebontószer-palack számára
 • 21 literes fekália- és 15 literes öblítő-tartály
 • ülőfelület magassága 41,5 cm 
 • egy feltöltéshez ajánlott mennyiségek:
  • öblítő-tartályba 15 liter víz és 1,5 dl Rinse illatosító
  • fekália-tartályba 2 liter víz és 1,5 dl Green lebontószer

Porta Potti Qube 165 Luxe. A hagyományos otthoni WC méretével megegyező a magassága. Nagyméretű fekália-tartályának és a fekália-tartály szintjelzőjének köszönhetően sokkal ritkábban kell kiüríteni. Amennyiben nem csak egy személy használja rendszeresen, akkor ez a berendezés tökéletes megoldás a hétvégi ház vendégszobájában, horgásztanyán vagy kültéri munkahelyeken, mint például fóliasátorban, üvegházban, út melletti alkalmi elárusító üzletben, de akár expedíciós terepjárókban is, ahol nincs lehetőség beépített toalett elhelyezésére. Kedvező ára és vízöblítéses rendszere miatt jóval költséghatékonyabb a vendéglátóhelyek bungalóiban, mint a hagyományos WC kiépítése. Alagsori szinten lévő irodákban, üzletekben - ahol nem csak egy-két személy használja rendszeresen - higiénikus, kulturált feltételeket biztosít.

 • szintkijelző a fekália-tartályban
 • rejtett tároló két darab 1,5 dl-es lebontószer-palack számára
 • kézi harmonika-pumpás vízöblítés
 • 21 literes fekália- és 15 literes öblítő-tartály
 • ülőfelület magassága 41,5 cm
 • egy feltöltéshez ajánlott mennyiségek:
  • öblítő-tartályba 15 liter víz és 1,5 dl Rinse illatosító
  • fekália-tartályba 2 liter víz és 1,5 dl Green lebontószer
 

THETFORD Porta Potti Qube 165 Duo WC-emelővel magasított kivitelének köszönhetően az ülőfelület a háztartásban szokásos WC-nél jóval magasabban van (akár 59 cm-re is állítható). Egyszerűen használható mobil szobai WC, ugyanakkor harmonika-pumpás öblítőrendszere mellett rendelkezik szennyvíz-tartály szintjelzővel is, amely segít felügyelni a több, mint 20 literes fekália-tartály telítettségére. A fekália-tartály telítettsége a csésze alján található retesz nyitásakor is ellenőrizhető, de külön szintjelzővel rendelkezik, ezért nem igényel állandó felügyeletet.
A
 Duo WC-emelővel kiegészített változat lehetőséget nyújt a használati körülményekhez megfelelő ülőmagasság beállítására. 
Bőrbarát, erős és rugalmas műanyagból készült. Külön előnye, hogy a fedél és az ülőrész egy mozdulattal levehető, ezáltal a tisztítása rendkívül egyszerű. Igény esetén a testfelülettel érintkező ülőke könnyedén cserélhető.


Porta Potti Qube 335 Marine. A kompakt méretű WC hajóba, sátras utánfutóba, és olyan felhasználási területre ajánlott, ahol csupán kevés hely áll rendelkezésre a tároláshoz. A kis méreteknek és a dugattyú-pumpás vízöblítésnek köszönhetően rendkívül könnyű és egyszerűen kezelhető. Gyermekeknek a felügyelet melletti használat komoly segítséget jelenthet akár a bilire, akár a WC-re szoktatáshoz, bár e célból inkább a Porta Potti Qube 145 vagy a Porta Potti Qube 345 modelleket ajánljuk. A padlóra rögzítéshez külön lecsavarozható adapter található a csomagban. Rendszeres autós túrák alkalmával hasznos kiegészítő kellék, mert minimális helyet foglal a csomagtérben, de egy forgalmi dugó esetén komoly segítség lehet szorult helyzetben.

 • szintkijelző a fekália-tartályban
 • rejtett tároló két darab 1,5 dl-es lebontószer-palack számára
 • kézi dugattyú-pumpás öblítőrendszer
 • 10 literes fekália- és 10 literes öblítő-tartály
 • ülőfelület magassága 31,5 cm
 • HDK, padlóhoz rögzítő adapter
 • egy feltöltéshez ajánlott mennyiségek:
  • öblítő-tartályba 10 liter víz és 1 dl Rinse illatosító
  • fekália-tartályba 1,5 liter víz és 0,75 dl Green lebontószer

Porta Potti Qube 345. A kompakt méretű WC nem csupán helytakarékosságával tűnik ki. A kompakt mérete miatt a kisméretű fekália-tartály kiürítése a gyengébb fizikummal rendelkezők számára sem jelent nehézséget. A fekália-tartályban külön szintjelző figyelmeztet a telítettségre. Rendkívül stabil az alacsony kialakítása miatt. Otthoni környezetben idősek vagy betegek számára az állítható WC-emelővel kombinálva tökéletes megoldást nyújt a műtétek utáni rehabilitációhoz. Kórházakban egy-kétágyas kórteremben szintén a WC-emelővel együtt javasolt. Önállóan jól használható kempingekben, lakókocsikban és lakóautókban, ahol a helyigény és a könnyű mozgathatóság egyaránt fontos szempont, illetve nincs hely beépített toalett kialakítására. Dugattyú-pumpás vízöblítési rendszere egyszerűen kezelhető.

 • szintkijelző a fekália-tartályban
 • rejtett tároló két darab 1,5 dl-es lebontószer-palack számára
 • kézi dugattyú-pumpás vízöblítés
 • 12 literes fekália- és 15 literes öblítő-tartály
 • ülőfelület magassága 33 cm
 • egy feltöltéshez ajánlott mennyiségek: 
  • öblítő-tartályba 15 liter víz és 1,5 dl Rinse illatosító
  • fekália-tartályba 1-2 liter víz és 1 dl Green lebontószer

Porta Potti Qube 365. A hagyományos otthoni WC méretével megegyező a magassága. A fekália-tartályban külön szintjelző figyelmeztet a telítettségre. Dugattyú-pumpás vízöblítési rendszere egyszerűen kezelhető. Nagyméretű fekália-tartályának és a fekália-tartály szintjelzőjének köszönhetően sokkal ritkábban kell kiüríteni. Kifejezetten ajánlott, ha nem csak egy személy használja rendszeresen, mert a dugattyú-pumpás vízöblítő rendszer kezelése egyszerű, a szintjelző pedig segít a könnyen áttekinthető karbantartásban. Ez a berendezés tökéletes választás olyan munkahelyi környezetben, ahol biztos, hosszútávú megoldásra van szükség a különleges környezet miatt (építkezéseken, hajó- és mozdonyvezetők részére, mezőgazdaságban, büntetés végrehajtó intézeteknél, idősgondozó otthonokban, bentlakásos nyugdíjas házakban, kórházakban, mobil, kihelyezett szakellátó intézményeknél, vadászházban, menedékházakban). Kedvező ára és kulturált vízöblítéses rendszere miatt jóval költséghatékonyabb, mint a hagyományos WC kiépítése.

 • szintkijelző a fekália-tartályban
 • rejtett tároló két darab 1,5 dl-es lebontószer-palack számára
 • kézi dugattyú-pumpás vízöblítés
 • 21 literes fekália- és 15 literes öblítő-tartály
 • ülőfelület magassága 41,5 cm
 • egy feltöltéshez ajánlott mennyiségek:
  • öblítő-tartályba 15 liter víz és 1,5 dl Rinse illatosító
  • fekália-tartályba 2 liter víz és 1,5 dl Green lebontószer

Porta Potti Excellence. A hagyományos otthoni WC méretét kicsivel meghaladja a magassága. A fekália- és az öblítő-tartályban külön-külön szintjelző figyelmeztet a telítettségre. Dugattyú-pumpás vízöblítési rendszere egyszerűen kezelhető. Az öblítő és a fekália-tartály szintjelzőjének köszönhetően sokkal pontosabban követhető a felügyelete, ezért hangsúlyozottan ajánlott, ha nem csak egy személy használja rendszeresen. Stílusos, formatervezett megjelenése miatt tökéletes választás olyan munkahelyi környezetben, ahol esztétikus, hosszútávú toalett-megoldást keresnek a különleges környezet miatt (alagsori irodák, igényesen kialakított, bentlakásos otthonokban, stílusosan berendezett otthonokban, vadászházakban). Kedvező ára és higiénikus, kulturált vízöblítéses rendszere lényegesen kisebb anyagi ráfordítással kínál igényes toalett kialakítást speciális környezetben vagy különleges célú felhasználási feltételek mellett, mint egy hagyományos WC kiépítése. 

 • szintkijelző az öblítő- és a fekália-tartályban is
 • rejtett, beépített WC-papír tároló rekesz
 • kézi dugattyú-pumpás vízöblítés
 • 21 literes fekália- és 15 literes öblítő-tartály
 • ülőfelület magassága 45 cm
 • egy feltöltéshez ajánlott mennyiségek:
  • öblítő-tartályba 15 liter víz és 1,5 dl Rinse illatosító
  • fekália-tartályba 2-3 liter víz és 1,5 dl Green lebontószer

Porta Potti Excellence Marine. Kifejezetten igényes jachtokra, vitorlásokra készült. Magasabb, mint a hagyományos otthoni WC. Külön-külön szintjelző található a fekália- és az öblítő-tartályban. Dugattyú-pumpás vízöblítési rendszere praktikus, könnyen kezelhető. Az öblítő és a fekália-tartály saját szintjelzőjének köszönhetően sokkal pontosabban követhető a kiürítés és az újratöltés esedékessége. Stílusos, formatervezett megjelenése elegáns környezetben is méltó megjelenést biztosít. Hajókon kívül kitűnően alkalmas különleges célú járművekbe, expedíciós luxus autókba, ahol nincs hely beépített toalett kialakítására. A csomagban található egy lefogató talp, amellyel a berendezés a padlóhoz rögzíthető (és szükség esetén egy mozdulattal leemelhető róla) 

 • szintkijelző az öblítő- és a fekália-tartályban is
 • rejtett, beépített WC-papír tároló rekesz
 • kézi dugattyú-pumpás vízöblítés
 • 21 literes fekália- és 15 literes öblítő-tartály
 • ülőfelület magassága 45 cm
 • HDK, padlóhoz rögzítő adapter
 • egy feltöltéshez ajánlott mennyiségek:
  • öblítő-tartályba 15 liter víz és 1,5 dl Rinse illatosító
  • fekália-tartályba 2-3 liter víz és 1,5 dl Green lebontószer

Porta Potti Excellence Elektrik. A hagyományos otthoni WC-nél magasabb kialakítás. A fekália- és az öblítő-tartályban külön-külön szintjelző figyelmeztet a telítettségre. Az elektromos pumpával szerelt vízöblítési rendszere gombnyomásra működtethető. Szűkebb családi körben használva az öblítő és a fekália-tartály szintjelzőjével idősebbek számára is pontosan követhető a felügyelete. Egyedi, gránit színe, formatervezett megjelenése miatt tökéletes választás ott, ahol elvárás a kifejezetten elegáns, igényes toalett-megoldás. Különleges környezetben megfelelő alkalmazás stílusosan berendezett otthonokban, vadászházakban. A higiénikus, kulturált vízöblítéses rendszert működtető elektromos vízpumpa tápellátásáról hat elem gondoskodik. Lényegesen kisebb anyagi ráfordítással kínál igényes toalett kialakítást speciális környezetben vagy különleges célú felhasználási feltételek mellett, mint egy hagyományos WC kiépítése. 

 • szintkijelző az öblítő- és a fekália-tartályban is
 • rejtett, beépített WC-papír tároló rekesz
 • öblítés elektromos vízpumpával (6 darab ceruzaelemmel)
 • 21 literes fekália- és 15 literes öblítő-tartály
 • ülőfelület magassága 45 cm
 • egy feltöltéshez ajánlott mennyiségek:
  • öblítő-tartályba 15 liter víz és 1,5 dl Rinse illatosító
  • fekália-tartályba 2-3 liter víz és 1,5 dl Green lebontószer
Tartalomhoz tartozó címkék: Szobai WC