Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Thetford partner

Köszöntjük partneroldalunkon! Engedje meg, hogy először röviden bemutatkozzunk:

Ki is az a THETFORD?

Mindannyian szeretnénk gondtalanul tölteni napjainkat a hétköznapi életben éppúgy, mint a vakáció alkalmával. Ezért kínálja a THETFORD minőségi termékeit. Talán hallotta már a THETFORD nevet, mint a világhíressé vált Porta Potti hordozható WC megalkotójának nevét, vagy mint a kazettás WC feltalálóját, pedig ez csak két termékcsalád a THETFORD számos innovatív megoldásából!

Az innovatív piacvezető

Nem csupán a világszerte ismert és forgalmazott hordozható mobil WC rendszerek kapcsolódnak a THETFORD névhez, egyéb toalett ápolószerek, kiegészítők és tartozékok is megtalálhatóak a cég termékpalettáján, szervizajtók az elzárt terek jobb kihasználásához (illetve a kazettás WC elengedhetetlen tartozéka a lakókocsik és lakóautók esetében), továbbá különleges mobil hűtőgép rendszerek és konyhai berendezések ismert és elismert gyártójaként.
Több mint 40 éve tervez és fejleszt a THETFORD cég praktikus megoldásokat jelentő termékeket a mobilitás jegyében. Hitvallásunk, hogy mobil rendszereinkben mindig a lehető legjobb termékeket valósítsuk meg, a lehető legkedvezőbb áron, a lehető legmagasabb minőségi színvonalon, mindezek mellé a lehető legbarátiabb ügyfélkapcsolati szolgáltatást nyújtva.
A THETFORD cég világviszonylatban is átfogó termékpalettát kínál a lakójárművek (valamint hétvégi házak, hajók) és a szabadidős termékek piacán. Büszkén kijelenthetjük, hogy innovációink, sokéves tapasztalatunk és szakértelmünk a gazdaság sikeres és erős résztvevőjévé tettek bennünket.

Minőség, biztonság és környezetvédelem

THETFORD termékek teljesítik minden európai ország legszigorúbb környezetvédelmi előírásait is. Minőségi termékeink számos országban a magas környezetvédelmi követelmények kiinduló alapját képezik. Ezt fémjelzik többek között a holland "Milieukeur" és a hasonló témakörű német "Blauer Engel" kitüntetések a kiemelkedően környezetkímélő termékekért és szolgáltatásokért.

Meghatározó, aktív szerepet tölt be a THETFORD cég a környezetvédelmi, egészségügyi és biztonsági koncepciójával. Minőségbiztosítási rendszerünk megfelel az ISO 9001:2000 előírásainak. Ez a tanúsítvány képezi az alapját magas minőségi követelményeket teljesítő termékeinknek.

Szerviz és terméktámogatás

Az ügyfeleink a legjobb tanácsokra és első osztályú kiszolgálásra számíthatnak a THETFORD partnerüknél. Nemzetközi szervizhálózatunk átfogó ügyfélszolgálati feladatot teljesít. Mindemellett alapos internetes támogatást nyújtunk többek között a termékeinkről nyújtott részletes információkkal, karbantartási útmutatókkal és vevőszolgálati tevékenységgel.

THETFORD termékekben megbízhat, napjait teljesen gondtalanul töltheti!

Mi a teendő a THETFORD partneri együttműködéshez?

Kérem thetford.hu oldalon cégként/vállalkozásként adja le partneri jelentkezését, amelyet – különösen kizáró körülmény* kivételével - visszaigazolunk. Ezt követően adhatja le megrendelését (minden az ott szereplő aktuális áron kerül visszaigazolásra).

A szállítási költség mindkét esetben a megrendelés során folyamatosan látható feltételek szerint alakul. Fenntartjuk a jogot a kedvezmény mértékének változtatására a megrendelés elfogadása előtt.

* Különösen kizáró körülménynek számít, ha

  • egy THETFORD partnerünknél már regisztrált vásárló (ekkor külön feltételek érvényesek),

  • korábban THETFORD partner volt, de a státusza megszüntetése óta még nem telt el legalább fél év

  • termékeinkkel megegyező profilú, de más gyártó termékének kizárólagos képviseletét/disztribúcióját végzi

  • a cég/vállalkozás tevékenységi körébe nem tartozik a kívánt termékkörhöz kötődő kis-/nagykereskedelmi vagy gyártói/felhasználói profil

  • már van érvényes partneri státusza

  • tisztességtelen üzleti magatartáshoz köthető a partneri igény, például
    1. kizárólag saját céljára egyszeri vásárláshoz kéri, hogy egy végfelhasználó számára alkalmi kedvezményt érjen el
    2. területileg a közelében már működő viszonteladónk ellenében kíván működni
    3. egyoldalúan nem fogadja el (meg akarja változtatni) a partneri feltételeket
  • az elfogadandó (fentiekben részletezett) partneri feltételeken túlmenően további, számunkra elfogadhatatlan saját feltételeket kíván érvényesíteni

  • nem rendelkezik a kapcsolattartáshoz szükséges internetes hozzáféréssel és alkalmazási háttérrel

  • a viszonteladói státuszhoz szükséges adatokat megtévesztően vagy nem adja meg, azok nyilvántartásához nem járul hozzá (a részletezett feltételeket aláírásával nem erősíti meg)

THETFORD partneri státusznak tekintjük, amikor egy adott cég/vállalkozás már kitöltötte a partnerjelentkezési lapot, a thetford.hu oldalon elkészítettük regisztrációját. A jelentkezéshez szükségesek a cég/vállalkozás pontos adatai (név, cím, adószám, cégjegyzékszám, ha van - a téves adószám kiszűrése miatt - kapcsolattartó neve, elérhetősége, telefonszáma és e-mail címe és az a tevékenységi kör, amely a cég/vállalkozás profiljában hivatalosan is szerepel. Az első belépéskor az elfelejtett jelszó alkalmazásával saját jelszavat adjon meg!

THETFORD partneri megrendelés kizárólag a https://thetford.hu/ oldalon adható le a regisztrált bejelentkezés után!

Köszönöm a figyelmét, és további szép napot kívánok Önnek,

Üdvözlettel:

Czimmermann Tibor
THETFORD-Magyarország
Karavándor Kft.

Több tevékenységi kör is megadható:
A * jelölésű mezőket kérjük töltse ki!