Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ajándékba szoba WC? Ki hallott már ilyet?

Ajándékba szoba WC? Ki hallott már ilyet?
Kattintson a képre, és nézze meg mennyire sokoldalú a egy ilyen szobai WC!Először is tisztázzunk egy előítéletet! A szobai WC-ről sokaknak a betegszobák rossz hangulatú, egyszerű vödrös vagy székes WC-je jut az eszébe.

A THETFORD Porta Potti berendezés viszont ennél lényegesen többet jelent használójának!

Ez a higiénikus és szagtalan hordozható WC nagyon jó szolgálatot tehet a betegápolásban, az idősek életminőségének javításában is, de bizton állíthatjuk, nem született olyan ember, akinek az életében nem fordult még elő az a helyzet, amikor egy szobai WC nagyon jól jött volna! És most itt ne a "szorult" pillanatokra, hanem inkább praktikus szempontokra gondoljon (csőtörés, fürdőszoba átépítés, hétvégi ház berendezés, kempingezés, kirándulás, gyengélkedés, otthoni WC előtt várakozás... stb.)!

Mikor ajándékozzon szobai WC-ét?

Bármikor, bármilyen alkalomból, ha azzal örömet szerez, ... és ez hasznos ajándék! Nevezze kemping WC-nek, vagy mobil toalettnek, és az már rögtön jelzi a széleskörű felhasználási lehetőséget!

Kinek ajándékozzon szobai WC-ét?

Kattintson a képre és megnézheti a teljes alapválasztékot!Praktikus ajándék például családosoknak! A fürdőszoba gyakran a "szűk keresztmetszet" a sietős reggeli készülődés alkalmával, de a berendezést a kirándulásra is magával viheti a család, hiszen szagtalan, kevés helyet foglal az autó csomagterében!

Ötletes ajándék barkácsolóknak, kertészkedőknek. Az, aki a lakásba bevitt sarat ki szokta takarítani, igazán értékelni tudja milyen előnyöket jelent ez a készülék. Hátul a kerti házban, garázsban, szerszámos kamrában higiénikusan tartható.

Hasznos meglepetés, ha olyannak adja, akinél például az emeleten van a hálószoba, de a mosdó a földszinten érhető el. Lehet akár nyaraló, vagy tetőtér beépítéssel készült ház. Éjszaka nem kell lebotorkálni a lépcsőn, felébreszteni az egész házat.

Frappáns ajándék horgászoknak és vadászoknak, hiszen a horgászkunyhó, vadászház bizony gyakran messze van a csatornázott, vízvezetékkel ellátott környéktől. Sőt, akadnak olyan területek, ahol az emésztőgödör kiépítése (vízpartok közelében) nem megengedett!

Egy kis faházba tökéletes komfortot varázsol!Személyre szóló meglepetés egy albérletben élőnek, mert nem kell mások életviteléhez alkalmazkodnia, hiszen ez a berendezés még bútornak is megállja a helyét. Teljesen zárt, szagtalan, higiénikus! Ha a házi néni mégis kinyitja? Legfeljebb látja, mennyire hasznos!

Jó szolgálatot tesz annak, akinek a munkahelye, vállalkozása messze esik a kommunális építményektől! Lehet az külső munkahely, elárusító kocsi vagy épület... és ki tudja még mi minden! Egyszerűen használható és könnyen kezelhető céges ajándék!

Kempingezéshez, sátrazáshoz vagy hajóba praktikus útitárs!Nélkülözhetetlen ajándék hajósoknak, kempingezőknek, sátrazóknak! A hajóknál gyakran előírás a zárt WC alkalmazása!

Miért ajándékozzon szobai WC-ét?

Mert ez egy figyelmes meglepetés azoknak, akik nem is gondolnak rá, hogy ilyen készülék létezik! Természetesen azért a "témát körbe kell járni", épp a bevezetőben leírt előítéletek miatt! Viszont, ha valaki megismeri ezt a berendezést, már biztosan hasznosnak fogja találni!

A képre kattintva tekintse meg akciós kínálatunkat! Tréfás ajándéknak is megfelel, a hangulat elmúltával megmarad a praktikus szobai WC!Nos, ha az Ön munkatársának, barátjának vicces meglepetést akar, akkor sem kell tovább keresgélnie. Ez igazán poénos ajándék, ami a hangulat elmúlása után viszont továbbra is praktikus marad!

Céges ajándéknak sem utolsó, ha a partnerei például egy kis üzletben (faházban) folytatják a tevékenységüket, vagy olyan helyen dolgoznak, ahová a hagyományos WC telepítése sokba kerülne!

 

A felsoroltakon túl még számos alkalmazási területen jelenthet könnyebbséget a THETFORD Porta Potti! Ide kattintva tekintse meg akciós ajánlatunkat!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Szobai WC