Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PowerPods a lebontószer ereje

PowerPods a lebontószer ereje

A szobai toalettek, a kemping WC-k és a beépíthető kazettás toalettek higiénikus használatához ajánlott a hatékony lebontószerek alkalmazása. Funkciójuk többszörös:

  • szagközömbösítő hatás
  • a fekália tartály tartalmának lebontása
  • kíméletes a tömítő és szigetelő elemekhez
  • csökkenti a kellemetlen gázképződést
  • könnyen kezelhetővé teszi az ürítési/kiöntési folyamatot
  • segíti a tartály tisztán tartását.

A hordozható toalettek közel félévszázados múltját végigkísérte a gyártó/feltaláló THETFORD innovatív munkája a mind hatékonyabb és takarékosabb lebontószerek fejlesztésében. A sikert számos elismerő díj és a vásárlók körében a kedvező megítélés bizonyítja. Most a korszerű pod formában készült változatot mutatjuk be.

A pod jelentése kis tasak, hüvely (vagy gubó) a természetben is előforduló megjelenésre utal. A lényege, hogy a lebontószer egy vízben oldódó burokban (hüvelyben) helyezik el. Ezáltal kezelése jelentősen egyszerűbbé és higiénikusabbá válik. Egy podot kell dobni a fekália tartályba, majd másfél-két liter víz betöltésével a feloldódási folyamat elindul. A legjobb hatékonyság négy-öt napon keresztül érvényesül, ezt követően célszerű újra installálni (kiüríteni és újból előkészíteni a fekália tartályt). Rendszeres használat mellett a leggazdaságosabb megoldás a szagmentesen zárt toalettekhez.

PowerPods Bio. Zöld színű lebontószer, a folyadékos változatok közül az Aqua Kem Green-hez hasonlítható legjobban. Hatékony szagközömbösítő hatás jellemzi, és higiénikus előnyeit mi sem mutatja jobban, mint a toalett kiöntésének helye. Zárt rendszerű tartályba üríthető a fekália tartály, lehetővé téve az irányított ártalmatlanítást. Kiemelten környezettudatos választás a megfelelően szigetelt emésztők esetében. Egy zacskóban 20 pod található, a folyamatos használatot és rendszeres újratöltést feltételezve akár három hónapig elegendő a gyűjtőtasak tartalma.

PowerPods Blue. Kék színű lebontószer, a hagyományos folyadékos ártalmatlanító folyadékok közül az Aqua Kem Blue-hoz hasonlít legjobban. Szagközömbösítő és gyors lebontó hatását főként azok értékelik, akik már régóta megszokták és használják a kék színű THETFORD lebontószereket. Csatornarendszerbe vagy a kempingekben, illetve parkoló helyeken (üzemanyagtöltő állomásokon) kialakított ártalmatlanító pontokon történhet a fekália tartály kiürítése. A kellemetlen gázképződés megelőzése mellett a jellegzetes illatanyag hozzájárul a higiénikus környezet megteremtéséhez. Egy zacskóban 20 pod található, a folyamatos használatot és rendszeres újratöltést feltételezve akár három hónapig elegendő a gyűjtőtasak tartalma.

Tartalomhoz tartozó címkék: Áttekintő