Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hasznos tipp a szennyvíztartály-tisztítókról

Hasznos tipp a szennyvíztartály-tisztítókról

A tavaszhoz közeledve egyre időszerűbbé válik a szürke vízrendszer tisztítása vagy elemeinek cseréje.

Az angolból származó meghatározás megkülönbözteti a black vagy a grey water megnevezést. A magyarba átvett tükörfordítás révén szürke, illetve fekete jelzővel különböztetik meg az általános szennyvizet, amely nem a toalett használat során keletkezett a WC öblítés következtében létrejövő "durvább" szennyvíztől, amelynek az ártalmatlanítása gondosabb eljárást igényel. Legyen szó a hordozható toalettek vagy a kazettás vécék emésztőtartályáról, a lakójárművek, illetve tiny/mobilházakba szerelt szennyvíztartályokról, a higiénia megköveteli, hogy használattól függően évente, félévente átfogó módon kitakarítsuk a tartály belsejét, illetve a csöveket. Egyszerűbb és kényelmesebb most, mint tavasszal, főleg, ha lakójárműről vagy hétvégi házról van szó.

Ismerje meg a Thetford két szennyvíztartály tisztítóját, mellyel hatékonyan tisztíthatja a szürke víz tartályait és csőrendszereit!

A szennyvíztartály tisztítószere


A Grey Water Fresh koncentrátumból öntsön 1 adagot (azaz körülbelül 80 millilitert) a mosogató vagy zuhanyzó lefolyójába minden feltöltésnél, és engedjen utána egy kevés vizet. Ha a fenti adagolási javaslattól nem tér el, egy palack 10 adag tisztítószert tartalmaz, és akár 50 napig is elegendő, ugyanis az adalékanyag 5 napon keresztül fejti ki hatását. A koncentrátum meggátolja a szagképződést, képes hosszabb ideig megőrizni a víz frissességét, így az ürítés komfortosabbá válik. Csökkenti a lerakódásokat, ezáltal megelőzi az esetleges eltömődéseket és növeli az alkatrészek , illetve a rendszer élettartamát. Ajánlott a Grey Water Fresh lakójárművekbe és mobilházakba, tiny house esetén.

Tekintse meg a termék bemutatóját a képre kattintva!

Mit használjunk a toalettekbe?

A Thetford Duo Tank koncentrátumát időszakos használatra tervezték. Eltávolítja a vízkövet, a lepedékeket és a zsíros lerakódásokat a tartályok belső faláról. Tisztán tartja az alkatrészeket és citrusos illattal látja el a tartályt. Ha kazettás vagy hordozható vécébe használja, öntsön 200 millilitert az üres tartályba. Adjon hozzá 5 liter langyos vizet. Rázza össze és hagyja állni legfeljebb 16 óráig. Öblítse át és máris használatra kész! Ha szennyvíztartályba használja, öntsön 600 millilitert a lefolyón keresztül az üres tartályba. Adjon hozzá 50 liter langyos vizet. Vezessen egy órát, hogy a tartály egészét elérje a koncentrátum és maximális tisztítást végezzen. Legfeljebb 16 óra elteltével engedje le a vizet, és máris használatra kész a tartály! Ajánlott a Duo Tank Cleaner szobai toalettekhez, kazettás vécékhez és szennyvíztartályokba. 
Tekintse meg a termék bemutatóját a képre kattintva!


FIGYELEM! Egyik koncentrátumot se öntse frissvíztartályba! A Grey Water koncentrátumot ne használja hordozható vagy kazettás vécékbe!

Tartalomhoz tartozó címkék: Szobai WC